Domenii de utilizare

ENERGIE

 

Energycab susține industria energetică cu soluții inovatoare care pot dura în timp și, prin urmare, permit performanțe ridicate și costuri reduse de întreținere.

 

Sectorul energetic necesită utilizarea cablurilor care pot avea:

– Rezistență la temperatură
– Rezistență la uleiuri
– Rezistență la abraziune și rupere
– Ecrane de interferență electromagnetică

Cuplarea de materiale speciale, cum ar fi polimeri de fluor, mica, cauciuc siliconic anti-rupere pe care Energycab le are și teste specifice bazate pe standardele de referință garantează calitate și costuri reduse.


INDUSTRIA AEROSPATIALA

 

În sectorul aerospațial, compozitele sunt părți din ce în ce mai importante pentru structura aeronavelor, garantând în același timp rezistență și ușurință. Procesul precis de fabricare a autoclavelor acestor compozite necesită mai mulți senzori de temperatură.

 

Proprietăți cablu:

– Rezistență la temperatură
– Rezistența la pătrunderea lichidelor

Energycab, pentru această industrie, de exemplu, furnizează cabluri plate de termocuplu tip K, J, T acoperite cu fluor-polimer.


INDUSTRIA ALIMENTARĂ

 

Cuptoarele industriale pentru gătitul alimentelor sau uscarea pastelor necesită măsurători precise de temperatură și sunt medii foarte critice pentru cabluri.

 

Prin urmare, proprietățile necesare sunt:

– Rezistența la umiditate
– Rezistență la temperaturi ridicate cu vârfuri peste 300 ° C
– Rezistență mecanică la îndoire
– Rezistență la reziduurile de alimente și spălare

Energycab răspunde acestor cerințe cu mai multe cabluri de termocuplu PTFE pentru a asigura performanțe optime. Mai mult, cercetarea continuă a noilor materiale și construcții vă stă la dispoziție cu soluții noi care pot crește durata de viață a acestor cabluri.


INDUSTRIA CHIMICO-FARMACEUTICA

 

Mediile din industria chimico-farmaceutică pot prezenta critici ridicate datorită prezenței lichidelor și / sau vaporilor agresivi.

 

 

Prin urmare, cablurile trebuie să aibă:

– Rezistență chimică
– Rezistența la permeație
– Rezistență la temperatură
– Puritate ridicată (în special în industria farmaceutică)

Energycab furnizează clienților săi o gamă largă de cabluri multiple de termocuplu, extensie și compensare care, în funcție de temperatura de utilizare, combină proprietățile enumerate. În special, cablurile Energycabt cu acoperiri polimerice cu fluor oferă rezistență chimică universală și garanție maximă de viață.


INDUSTRIA MECANICĂ ȘI METALURGICĂ

 

Cuptoarele, cuptoarele pentru tratamente termice, producția de metal necesită senzori de temperatură printre cei mai performanți pentru a avea precizie și rezistență la temperaturi foarte ridicate.

 

Cablurile trebuie să reziste:

– La temperaturi de până la 1200 ° C
– La foc și / sau la răspândirea flăcării
– Tensiuni mecanice la temperatură ridicată

De-a lungul timpului Energycab a dezvoltat termocuplu, cabluri de extensie și compensare cu sticlă HT, cuarț și fibre ceramice pentru a rezista la temperaturi de până la 1200 ° C.

Durabilitatea acestor cabluri garantează costuri de întreținere reduse.


PETROL SI GAZ

Industria petrolului și gazului se confruntă cu schimbări constante.

Energycab este prezent cu cablurile sale în sectorul de rafinare pentru a susține mai bine termocuplurile și RTD-urile și pentru a garanta rezistența și funcționalitatea maximă.

 

Sectorul explorării și forajului are nevoie de soluții din ce în ce mai inovatoare pentru a face față temperaturilor ridicate (chiar și până la 300 ° C) și mediilor agresive. Măsurarea temperaturii „în timp real” devine o necesitate primară pentru optimizarea producției, iar construcția cablurilor trebuie să fie precisă pentru a răspunde în mod adecvat la diferite condiții.

Energycab pune la dispoziție experiența sa în ceea ce privește temperaturile ridicate și cablurile pentru senzori de temperatură, oferind soluții care sunt întotdeauna în prim plan în ceea ce privește materialele utilizate. În special, oferim cabluri complet extrudate cu seria Hyflon PFA 100 care garantează performanțe ridicate până la 300 ° C.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.